Maakuntavaalit - lisää ehdokas (uusi ehdokas)

Tämän lomakkeen avulla voit lisätä uuden henkilön ehdokkaaksi maakuntavaaleihin. Toiminnon edellytyksenä on, että olet kirjautuneena sisään rekisteripalveluun ja sinulla on vaadittavat oikeudet käsitellä maakunnan tietoja.

Jos haluat lisätä maakuntavaaliehdokkaaksi jo kuntavaaleissa 2017 syötetyn ehdokkaan, käytä erillistä vanhan ehdokkaan lisäyslomaketta.

Jos haluat päivittää rekisteriin jo syötetyn maakuntavaaliehdokkaan tietoja, käytä ehdokastietojen päivityslomaketta.

Maakunta
Ehdokas
Henkilötiedot
Etunimen asemesta käytetty kutsumanimi (jos eri kuin etunimi -kenttään syötetty arvo). Jos kutsumanimi on annettu, sitä käytetään etunimen sijaan mm. lahjoituslinkkejä luotaessa.
Henkilön kotipaikka (kunta)
Yhteystiedot
Ehdokkaan yhteystiedot
Someprofiilit ja/tai verkkosivut
Yksi tai kaksi ehdokkaan tärkeintä some- tai nettiosoitetta (kotisivu, blogi, Facebook, Instagram, Twitter…). Täytä sivun osoite täydellisenä (alkuun http:// tai https://… ) ja valitse myös sivun tyyppi!
Kieli- ja kansallisuustiedot
Jos valitsit äidinkieleksi ”muu”, kirjoita ehdokkaan varsinainen äidinkieli tähän.
Kampanjan tiedot
Ehdokkaan / kampanjan tilinumero lahjoituksia varten. Jos ehdokkaalla on tilinumero, hänelle luodaan lahjoituslinkki automaattisesti. HUOM: Anna tilinumero IBAN-muodossa.
Onko ehdokkuus julkinen? Jos on, ehdokas voidaan sisällyttää mm. erilaisiin julkisiin ehdokaslistauksiin ja hänelle voidaan luoda julkinen lahjoituslinkki.