Maakuntavaalit - ehdokastietojen päivitys

Tämän lomakkeen avulla voit muokata jo syötetyn maakuntavaaliehdokkaan ehdokastietoja. Toiminnon edellytyksenä on, että olet kirjautuneena sisään rekisteripalveluun ja sinulla on vaadittavat oikeudet käsitellä ao. maakunnan sekä rekisterissä olevan henkilön tietoja.

Jos haluat lisätä uuden maakuntavaaliehdokkaan, käytä erillistä uuden maakuntavaaliehdokkaan lisäyslomaketta.

Ehdokas ja maakunta
Valitse ensin tästä ehdokas, jonka tietoja haluat päivittää, sekä oikea maakunta:
Kirjoita kenttään etsimältäsi ehdokaalta esimerkiksi sukunimi tai etunimi, niin lomake ehdottaa kaikkia sennimisiä ehdokkaita, joiden tietoja sinulla on oikeus käsitellä (edellyttää että olet kirjautunut sisään rekisteriin).
Henkilötiedot
Etunimen asemesta käytetty kutsumanimi (jos eri kuin etunimi -kenttään syötetty arvo). Jos kutsumanimi on annettu, sitä käytetään etunimen sijaan mm. lahjoituslinkkejä luotaessa.
Ehdokkaan yhteystiedot
Someprofiilit ja/tai verkkosivut
Yksi tai kaksi ehdokkaan tärkeintä some- tai nettiosoitetta (kotisivu, blogi, Facebook, Instagram, Twitter…). Täytä sivun osoite täydellisenä (alkuun http:// tai https://… ) ja valitse myös sivun tyyppi!
Kieli- ja kansallisuustiedot
Jos valitsit äidinkieleksi ”muu”, kirjoita ehdokkaan varsinainen äidinkieli tähän.
Kampanjan tiedot
Ehdokkaan / kampanjan tilinumero lahjoituksia varten. Jos ehdokkaalla on tilinumero, hänelle luodaan lahjoituslinkki automaattisesti. HUOM: Anna tilinumero IBAN-muodossa.
Onko ehdokkuus julkinen? Jos on, ehdokas voidaan sisällyttää mm. erilaisiin julkisiin ehdokaslistauksiin ja hänelle voidaan luoda julkinen lahjoituslinkki.
Ehdokkaan vapaamuotoinen kuvaus. Tätä kuvausta voidaan käyttää esimerkiksi erilaisissa ehdokaslistauksissa.