Eduskuntavaalit 2019 - ehdokastietojen päivitys

Tämän lomakkeen avulla voit muokata jo syötetyn eduskuntavaaliehdokkaan ehdokastietoja. Toiminnon edellytyksenä on, että olet kirjautuneena sisään rekisteripalveluun ja sinulla on vaadittavat oikeudet käsitellä ao. vaalipiirin sekä rekisterissä olevan henkilön tietoja.

Jos haluat lisätä uuden eduskuntavaaliehdokkaan, käytä erillistä uuden eduskuntavaaliehdokkaan lisäyslomaketta.

Ehdokas ja vaalipiiri
Valitse ensin tästä ehdokas, jonka tietoja haluat päivittää, sekä oikea vaalipiiri:
Kirjoita kenttään esim. etsimäsi ehdokaan sukunimi tai etunimi, niin lomake ehdottaa kaikkia sennimisiä ehdokkaita (edellyttää että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oikeus käsitellä ehdokastietoja).
Henkilötiedot
Etunimen asemesta käytetty kutsumanimi (jos eri kuin etunimi -kenttään syötetty arvo). Jos kutsumanimi on annettu, sitä käytetään etunimen sijaan mm. lahjoituslinkkejä luotaessa.
Ehdokkaan yhteystiedot
Someprofiilit ja/tai verkkosivut
Yksi tai kaksi ehdokkaan tärkeintä some- tai nettiosoitetta (kotisivu, blogi, Facebook, Instagram, Twitter…). Täytä sivun osoite täydellisenä (alkuun http:// tai https://… ) ja valitse myös sivun tyyppi!
Kieli- ja kansallisuustiedot
Jos valitsit äidinkieleksi ”muu”, kirjoita ehdokkaan varsinainen äidinkieli tähän.
Kampanjan tiedot
Ehdokkaan / kampanjan tilinumero lahjoituksia varten. Jos ehdokkaalla on tilinumero, hänelle luodaan lahjoituslinkki automaattisesti. HUOM: Anna tilinumero IBAN-muodossa.
Onko ehdokkuus julkinen? Jos on, ehdokas voidaan sisällyttää mm. erilaisiin julkisiin ehdokaslistauksiin ja hänelle voidaan luoda julkinen lahjoituslinkki.
Ehdokkaan vapaamuotoinen kuvaus. Tätä kuvausta voidaan käyttää esimerkiksi erilaisissa ehdokaslistauksissa.